Aan allen,

Na de vorige veiligheidsraad en na overleg met de gemeente blijven ALLE onderstaande maatregelen gelden ... Er is geen versoepeling voor voetbal/sportclubs. De verantwoordelijken van uw team alsook de bezoekende ploegen krijgen wekelijks een update ivm de Covid maatregelen voor het volgende weekend. (Ook in verband met de ploegen die geen kleedkamer ter beschikking krijgen). 

Vorig bericht met nog steeds geldende maatregelen:

Beste ouders, spelers, sympathisanten,

 

U bent reeds overstelpt met regeltjes maar graag hier ook nog even enkele belangrijke richtlijnen voor wanneer u of uw kind de OSSMI domeinen betreedt:

 

 

  • Iedereen die het OSSMI domein betreedt of verlaat moet zich verplicht in- en uitchecken. Dit gebeurt door het scannen van een QR code aan de ingang/uitgang. U kan zich ook registreren via de website ‘ik zit hier’ via onze clubnaam. Wij hebben ons op die site geregistreerd . U kan de privacy verklaring steeds consulteren opwww.ikzithier.be. Papieren document ook beschikbaar in de kantine.

 

  • Het dragen van een mondmasker is OVERAL verplicht vanaf 12 jaar. In de chalet, buiten op het domein, langs de velden en in de sanitaire inrichting van de club. Enkel indien u aan een tafel zit en consumeert mag u het mondmasker aflaten. Op het veld moeten spelers geen mondmasker dragen maar in de dugout moeten spelers en begeleiders dat wel doen. Indien de spelers 1.5 m afstand kunnen bewaren van de begeleiders moeten die spelers geen mondmasker dragen, begeleiders steeds wel. Enkel de trainer mag naast de dugout zonder mondmasker de ploeg instructies geven.. supporters mogen NIET op het veld komen, ook niet bij wedstrijden 5/5 of 8/8. 

 

  • Bestelling en bediening van drank enkel aan de tafel. Er kan niet aan de toog besteld worden. Dit kan de wachttijden enigzins verlengen - dank voor uw begrip

 

  • Staand drinken is niet toegelaten

 

  • U mag maar met max 10 personen aan een tafel zitten of bijeen staan. Met meer noemt men een samenscholing en wordt zwaar gesanctioneerd door de gemeente.

 

  • Wij zullen tenten met tafels en stoelen plaatsen buiten de chalet. Daar kan gezeten en geconsumeerd worden. De tafels en de stoelen in de chalet zijn volgens het principe van social distancing geplaatst maar dat heeft zijn limieten qua capaciteit. Dus buiten ‘leven’ is aangeraden.

 

  • In de Wc’s graag max 2 personen en dragen mondmasker verplicht

 

  • De afstand van 1.5 meter moet ten allen tijde gerespecteerd worden en wij danken u om de aangebrachte signalisatie te volgen

 

  • Tot nader bericht zullen de kleedkamers tijdens trainingen gesloten blijven. Ook voor de ploegen U6 tot U17 blijven de kleedkamers gesloten tijdens wedstrijddagen.

 

  • Er wordt geen water gegeven dus graag iedereen zijn eigen drinkbus meebrengen.

 

 

 

We weten dat dit een hele opoffering is maar mogen we u met aandrang vragen de regels strikt na te leven en uw kinderen hiervan op de hoogte te brengen. U kan ons ook helpen door mensen die zich niet houden aan de maatregelen aan te spreken.

Bij gebrek aan discipline kunnen wij verplicht worden de kantine te sluiten en toeschouwers te weigeren. Wij kunnen ook niet anders dan alle opgelegde boetes door persoonlijk verzuim door te rekenen.

Wij danken u voor uw begrip, hulp en goede burgerszin.