Beste leden,

Na vele jaren van intens werk door het bestuur, zijn we erin geslaagd om van de gemeente een belangrijke en noodzakelijke subsidie te krijgen, voor de aanleg van ons kunstgrasveld.   De enorme groei van onze club naar meer dan 400 spelende leden, heeft dit absoluut nodig gemaakt, en we zullen als club binnenkort opnieuw voetbal en trainingen kunnen geven, waardig voor een club als Ossmi.  
De doorbraak in deze is er gekomen, door een logische en eerlijke aanpassing in het gemeente-reglement, zodat subsidies voor sportclubs niet enkel meer konden op gemeentegronden, maar ook op andere gronden, zolang de continuiteit van het gebruik ervan voor de sportclub kon aangetoond worden.
De grootte van de subsidie bedraagt 1/3 van de investering met een maximum van 157.000 euro.   Het bestuur is overtuigd dat dit voldoende zal zijn, zodat we deze investering aankunnen, zonder de Club in een financieel avontuur te storten.
Ossmi dankt ook de vele sponsors die ervoor gezorgd hebben, dat een groot deel van de resterende investering reeds klaar staat.   We blijven natuurlijk op zoek naar nieuwe sponsors om de last voor onze club naar de toekomst zo klein mogelijk te houden !

Bedoeling is om gedurende de zomer met de werken aan te vatten, zodanig dat volgend seizoen al het veld er ligt.
In devolgende maand worden de offertes van de verschillende leveranciers bekeken, waarbij de kwaliteit van de oplossing onze eerste bekommernis zal zijn.   

We zullen u op de hoogte brengen zodra er meer nieuws  is !

     


Cadetten halve finale beker!

Kalender pupillen 2008 voor nieuwjaar

MM1 begint seizoen met 3de plaast Tornooi Simikos

Overwinning scholieren op Simikos tornooi

Eervolle 2e plaats op OLVE Flanders Cup

Pupillen 1 finalist op OSSMI tornooi

Voetbal
Binnenkort
Kalender
  November 2023  
M T W T F S S
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
Voetbalweer

© 2019, website powered by Twizzit.com