De begrafenis vindt plaats op donderdag 28 April 2016 om 10 uur in de H. Hartkerk, Kapelsesteenweg te Ekeren-Donk-Brasschaat

Beste Ossmiër,

Het verlof is bijna halfweg maar achter de schermen wordt er natuurlijk hard gewerkt naar het volgend seizoen toe. 


Mag ik U vragen om regelmatig onze website te bekijken, www.ossmi.be ... die wordt steeds up-to-date gehouden !

Momenteel vindt U er alle details ivm oefenmatchen, trainingen, bekerwedstrijden, eerste competitiewedstrijden en nog veel meer ... onze fanions beten vorige week de spits af en zijn reeds volop bezig aan de voorbereiding van het seizoen 2015-2016. De andere ploegen zullen snel volgen. U zal zeker snel gecontacteerd worden door de coördinator of trainer van Uw ploeg voor verdere details en afspraken ivm trainingen en seizoensaanvang.

Zoals reeds aangekondigd zal Eric Van den Eynde vanaf dit seizoen de functie van TVJO (Technische Verantwoordelijke JeugdOpleiding) van de OSSMI jeugdacademie uitoefenen. Eric zal heel nauw samenwerken met de coördinatoren en de trainers van de jeugd. Ook geeft hij in het begin van het seizoen enkele trainingsopleidingen die hopelijk door al onze jeugdtrainers zullen bijgewoond worden. Het is namelijk onze bedoeling om de trainers van jullie kinderen beter te begeleiden en ze de knepen van het vak bij te brengen.

Verder zijn we heel verheugd te melden dat we ook dit jaar op Mark Luyckx kunnen rekenen als hoofd van onze medische begeleiding. Mark is heel lang actief geweest bij verschillende professionele topclubs in binnen en buitenland en heeft zijn waarde voor OSSMI vorig seizoen al meer dan bewezen.

En dan zijn er natuurlijk nog de trainers van de senioren, de coördinatoren, jeugdtrainers en jeugdbegeleiders die ook al hard achter de schermen hebben gewerkt aan de opbouw naar het volgend seizoen toe ...

Een welgemeende dank aan al die mensen, zij zijn een belangrijke schakel en onmisbaar voor onze club !!!!!

Tot heel dra ergens op onze velden of aan den toog ... laat ons het nieuwe seizoen met een positieve spirit aanvatten en zeker eerst eens snel in de spiegel te kijken vooraleer we negatieve oordelen vellen over mensen die zich inzetten voor OSSMI ...  Ze doen het uiteindelijk allemaal voor het welzijn van jullie kinderen en uit passie voor onze mooie club !

Sportieve groet
Patrick Geis
Medevoorzitter
Verantwoordelijke OSSMI Sportcel
Community en Liaison verantwoordelijke Senioren.

We zijn heel fier te melden dat onze Dames de begeerde KVV fairplay beker voor het
siezoen 2014-2015 hebben gewonnen.

EEN DIKKE PROFICIAT !

Op 5 juni krijgen zij de beker overhandigd en komt OSSMI ook sportief in de schijnwerpers !

KADETTEN            Finale 

za 09/05 12:30

O.S.S.M.I. - NOORSE

 1-0

SCHOLIEREN     Finale

za 09/05 13:00

O.S.S.M.I. - SIMIKOS

 3-1

top mannen !

Een dikke proficiat aan onze Cadetten 1 en Scholieren 2 met het behalen van de titel !!
Bij de Senioren stijgt onze tweede ploeg terug naar het hoogste niveau !

In de finale heeft Ossmi mini-miniemen het gehaald van Nieuw Boechout met 3 - 1 ... een prachtig resultaat!
Het was al van 1980 geleden dat de mini-miniemen de bekercompetitie hebben gewonnen.

Een dikke proficiat aan alle spelers en begeleiders !!!

     

Beste Ossmiers,

Onze eerste ploeg werd zondag 16/3 glansrijk kampioen en neemt volgend jaar zijn plaats in de hoogste afdeling van het KVV weer in !

De scholieren 1 zijn inmiddels ook kampioen en dit week-end voegden de Miniemen 1 zich eveneens tot het lijstje kampioenen !

Dat is 3 x kampioen ... Proficiat aan alle spelers, begeleiders en trainers en uiteraard aan alle ouders en supporters.

 

  

Rangschikking

   

P

W

L

D

F

A

Pts

1

o.s.s.m.i. scholieren 1

16

13

1

2

63

15

41

2

ik dien scholieren 1

17

10

4

3

49

31

33

3

v.d.p. scholieren 1

16

9

3

4

51

26

31

 

Rangschikking

   

P

W

L

D

F

A

Pts

1

o.s.s.m.i. miniemen 1

20

18

0

2

79

21

56

2

groenendaal miniemen 1

20

16

4

0

84

26

48

3

ik dien miniemen 1

20

13

4

3

65

34

42

 

Rangschikking

   1ste Afdeling

P

W

L

D

F

A

Pts

1

o.s.s.m.i. 1

22

14

2

6

58

25

48

2

patro hoevenen 1

22

14

6

2

63

30

44

3

valaarhof 1

22

13

4

5

50

25

44

Beste leden,

Na vele jaren van intens werk door het bestuur, zijn we erin geslaagd om van de gemeente een belangrijke en noodzakelijke subsidie te krijgen, voor de aanleg van ons kunstgrasveld.   De enorme groei van onze club naar meer dan 400 spelende leden, heeft dit absoluut nodig gemaakt, en we zullen als club binnenkort opnieuw voetbal en trainingen kunnen geven, waardig voor een club als Ossmi.  
De doorbraak in deze is er gekomen, door een logische en eerlijke aanpassing in het gemeente-reglement, zodat subsidies voor sportclubs niet enkel meer konden op gemeentegronden, maar ook op andere gronden, zolang de continuiteit van het gebruik ervan voor de sportclub kon aangetoond worden.
De grootte van de subsidie bedraagt 1/3 van de investering met een maximum van 157.000 euro.   Het bestuur is overtuigd dat dit voldoende zal zijn, zodat we deze investering aankunnen, zonder de Club in een financieel avontuur te storten.
Ossmi dankt ook de vele sponsors die ervoor gezorgd hebben, dat een groot deel van de resterende investering reeds klaar staat.   We blijven natuurlijk op zoek naar nieuwe sponsors om de last voor onze club naar de toekomst zo klein mogelijk te houden !

Bedoeling is om gedurende de zomer met de werken aan te vatten, zodanig dat volgend seizoen al het veld er ligt.
In devolgende maand worden de offertes van de verschillende leveranciers bekeken, waarbij de kwaliteit van de oplossing onze eerste bekommernis zal zijn.   

We zullen u op de hoogte brengen zodra er meer nieuws  is !

     

Hallo vrienden Senioren,

De competitie begint weer snel ... ik wou jullie gewoon maar meegeven dat we reeds een tijdje druk bezig zijn met de indeling van de verschillende ploegen.
Dit wordt gedaan in nauwe samenspraak met de verantwoordelijken van de 5 senioren ploegen en ik ben blij met het enthousiasme dat die mensen uitstralen.
Ook dit jaar moeten een aantal ex junioren ingepast worden en we zien er echt naar uit die jonge, vitale ‘benen’ te verwelkomen bij onze senioren ...
Mag ik iedereen beleefd maar dringend vragen de lidgelden te betalen ... het niet betalen van die lidgelden maakt de vorming van de ploegen echt niet eenvoudig. (info over rekeningnummer e.d. zie website CLUBINFO ==> Lidgelden)

Jullie zullen wel begrijpen dat een club zoals OSSMI runnen niet vanzelf gaat. Ik neem dan ook graag de vrijheid om ook in jullie naam een woordje van dank uit te spreken aan de vrijwilligers die de laatste maanden het nieuwe seizoen achter de schermen aan het voorbereiden zijn.
Ik voel een positieve ‘vibe’ in deze organisatie en ik weet heel goed dat deze nog aangewakkerd kan worden indien al onze senioren met een positieve ingesteldheid onze clubkleuren gaan verdedigen. Ik ben er alvast klaar voor, jullie ook ?

Tot dra aan den toog of op het veld !

Patrick Geis
Senioren Community en Liaison Manager
Ossmi Sport VZW

Together we are strong !

Cadetten halve finale beker!

Beste sportvrienden,

als het goed is mag het ook eens gezegd worden. Wat een vechtlust afgelopen zaterdag! en wat een climax! Van 1-3 achter naar een 4-3 overwinning tegen Simikos, dit was een topmatch.

En we mogen best vermelden dat onze invallers van de CAD2 allemaal een topmatch hebben gespeeld en zeker niet moeten onder doen voor onze gasten. Speciaal applaus voor de keeper, wat een saves heeft hij gedaan!

De tegenstander is gekend.Op 19 maart spelen we uit op OLVE de halve finale. Olve haalde het na 3-3 tegen Cantincrode met penalties.

2de verrassing van het weekende is het verlies van Ik Dien  tegen VDP met 3-4.
Andere halve finale is VDP-Olvac. Olvac won van Nieuw Boechout met 1-2.

Komende zaterdag nog een uitmatch tegen Nieuw Stabroek.

Succes allemaal!


Eric 

Kalender pupillen 2008 voor nieuwjaar

Via onderstaande link kan je de kalender raadplegen.

Het eerste vrije weekend 27/09 gaan we alvast onderling wedstrijden spelen om 11u.

http://www.kvv.be/competitie/veldvoetbal/56/antwerpen/1/ploeg/o.s.s.m.i.%20pupillen%202/1559

MM1 begint seizoen met 3de plaast Tornooi Simikos

 

 

De MM1 hebben hun start niet gemist afgelopen zaterdag op het jeugdtornooi van Simikos. Op een druilerige morgen om 08.30 uur te plaatse. De groep is gedeeltelijk nieuw met een aantal nieuwe spelers in de kern. Het was dus even aftasten en wachten hoe ze zouden samen spelen. We zaten in de Poule met Vlug vooruit, Simikos 1 en Driehoek 1.

De 1ste wedstrijd werd gewonnen tegen Simikos, een goeie start. Tegen Vlug vooruit werd er gestreden en moesten we lang tegen een 1-0 achterstand aankijken. De jongens vochten voor wat ze waard waren, een aantal goeie kansen op de paal, op de lat. Maar het bleef 1-0. De laaste wedstrijd moesten we met 5-0 winnen van Driehoek om aanspraak te maken op groepswinst, gezien de resultaten van Vlug Vorruit.  Het onmogelijk hing even in de lucht. Goed samenspel en benutte kansen toonden zich in een 4-0 overwinning voor Ossmi. Maar het was net niet genoeg en zo we eindigden 2de in de poule.

Laatste wedstrijd voor de 3de en 4de plaats, tegen Simikos 2. Vergis je niet in de 2, want het was een sterke ploeg met goeie kansen.  Uiteindelijk werd het 1-0 in het voordeel van Ossmi. De 3de plaats is een feit. 

Proficiat gasten! We hebben veel goede dingen gezien. Dat kan een leuk seizoen worden. 

Eric 

 

Overwinning scholieren op Simikos tornooi

Overwinning scholieren op Simikos toernooi.

Dit weekend traden onze scholieren met een overtuigend debuut aan op het Simikos tornooi. Met 12 gemaakte en geen enkel tegendoelpunt behaalden ze de overwinning.

Eervolle 2e plaats op OLVE Flanders Cup

De Miniemen van OSSMI hebben vandaag de finale bereikt van het internationale tornooi OLVE Flanders Cup. Dit is een zeer sterk bezet tornooi met o.m. Nederlandse, Franse, Engelse en Spaanse ploegen, maar ook KVV ploegen zoals OLVE, VDP, Ik Dien, Nieuw Stabroek, ...

Enkel het ongenaakbare San Ignacio uit Pamplona was in de finale beter dan OSSMI, maar op onze weg naar de finale hebben we o.m. VDP opzij gezet en winnen we de halve finale maar eventjes met 4-1 tegen het Nederlandse Avensteijn!!

Nogmaals proficiat mannen

Pupillen 1 finalist op OSSMI tornooi

Het laatste tornooi van het seizoen wordt traditiegetrouw afgesloten op OSSMI. We waren met 9 en vastberaden om een goede prestatie neer te zetten.
De poule was niet mis met als 1ste tegenstander VDP. Na een spannende match werd deze gewonnen met 2-1. De toon was gezet. De 3 daaropvolgende wedstrijden werden ook gewonnen. Ongelooflijk wat een drive vandaag. Wat we niet voor mogelijk hielden aan het begin van het tornooi is dan toch gebeurd. Osmmi pupillen 1 stond voor de 1ste keer dit seizoen in de finale van een tornooi. Onze tegenstander Helderhoek was echter een maatje te groot.

De finale werd verloren met 2-0. Maar jullie mogen fier zijn op deze prestatie! Een 2de plaats behaald op ons eigen OSSMI tornooi. Bedankt aan iedereen die er was en nog eens extra bedankt voor de attentie die Anton en ik mochten ontvangen.

Op naar een nieuw hoofdstuk volgend jaar, de mini miniemen!

Iedereen een prettig verlof toegewenst.

Groeten,

Eric

 

Voetbal

Hopelijk kunnen we snel terug voetballen!

Beste scholieren 1, de laatste overwinningen voerden ons intussen naar een 4de plaats in het klassement op 2 punten van Deurne OB, die wel een wedstrijd meer hebben gespeeld. We zitten in een goede flow en de uitdaging is nu de goede prestaties een verlengstuk te geven. Zaterdag krijgen we een interessante affiche met het bezoek van Oxaco, dat blijkbaar ook de goede vorm te pakken heeft.

De week nadien kondigt zich dan aan als een SUPERWEEK met alleen maar toppers! Zaterdag 24/11 trekken we naar Deurne OB, op woensdag 28/11 ontvangen we Nieuw Boechout voor de beker, en op zaterdag 1/12 gaan we op bezoek bij de autoritaire leider OLVE, dat zeker op revanche belust zal zijn voor de bekeruitschakeling die we hen hebben aangesmeerd.

Het lijkt me dus een uitdagende periode te zijn. Als we scherp trainen en spelen kunnen we dat niveau aan. Maar om dit ook om te zetten in resultaten zullen we super moeten zijn. Ik ben benieuwd. Supporters op post zou ik zeggen!

Kristof

 

Het was alweer een grandioze overwinning ! Intussen al 7 op 7 ! Op naar de volgende monsterscore...

Dag Leeuwen,

Dit bericht bereikt u vanaf de splinterniewe OSSMI website.

Om u te melden dat we onze volgende competitiewedstrijd spelen op het veld van Seja, zaterdag 20-10 om 14h. We komen samen aldaar om 13h. Seja bevindt zich net over de brug van St Lucas, niet ver van huis dus.

Ik hoef u niet te vertellen dat je je ID kaart niet mag vergeten.

 

Groeten,

Bart en John.

Binnenkort
Kalender
  March 2023  
M T W T F S S
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Voetbalweer

© 2019, website powered by Twizzit.com