De begrafenis vindt plaats op donderdag 28 April 2016 om 10 uur in de H. Hartkerk, Kapelsesteenweg te Ekeren-Donk-Brasschaat

Beste Ossmiër,

Het verlof is bijna halfweg maar achter de schermen wordt er natuurlijk hard gewerkt naar het volgend seizoen toe. 


Mag ik U vragen om regelmatig onze website te bekijken, www.ossmi.be ... die wordt steeds up-to-date gehouden !

Momenteel vindt U er alle details ivm oefenmatchen, trainingen, bekerwedstrijden, eerste competitiewedstrijden en nog veel meer ... onze fanions beten vorige week de spits af en zijn reeds volop bezig aan de voorbereiding van het seizoen 2015-2016. De andere ploegen zullen snel volgen. U zal zeker snel gecontacteerd worden door de coördinator of trainer van Uw ploeg voor verdere details en afspraken ivm trainingen en seizoensaanvang.

Zoals reeds aangekondigd zal Eric Van den Eynde vanaf dit seizoen de functie van TVJO (Technische Verantwoordelijke JeugdOpleiding) van de OSSMI jeugdacademie uitoefenen. Eric zal heel nauw samenwerken met de coördinatoren en de trainers van de jeugd. Ook geeft hij in het begin van het seizoen enkele trainingsopleidingen die hopelijk door al onze jeugdtrainers zullen bijgewoond worden. Het is namelijk onze bedoeling om de trainers van jullie kinderen beter te begeleiden en ze de knepen van het vak bij te brengen.

Verder zijn we heel verheugd te melden dat we ook dit jaar op Mark Luyckx kunnen rekenen als hoofd van onze medische begeleiding. Mark is heel lang actief geweest bij verschillende professionele topclubs in binnen en buitenland en heeft zijn waarde voor OSSMI vorig seizoen al meer dan bewezen.

En dan zijn er natuurlijk nog de trainers van de senioren, de coördinatoren, jeugdtrainers en jeugdbegeleiders die ook al hard achter de schermen hebben gewerkt aan de opbouw naar het volgend seizoen toe ...

Een welgemeende dank aan al die mensen, zij zijn een belangrijke schakel en onmisbaar voor onze club !!!!!

Tot heel dra ergens op onze velden of aan den toog ... laat ons het nieuwe seizoen met een positieve spirit aanvatten en zeker eerst eens snel in de spiegel te kijken vooraleer we negatieve oordelen vellen over mensen die zich inzetten voor OSSMI ...  Ze doen het uiteindelijk allemaal voor het welzijn van jullie kinderen en uit passie voor onze mooie club !

Sportieve groet
Patrick Geis
Medevoorzitter
Verantwoordelijke OSSMI Sportcel
Community en Liaison verantwoordelijke Senioren.

Beste OSSMIërs,

Hopelijk hebben jullie een deugddoende vakantie achter de rug .... ‘back to reality’ ... een nieuw seizoen staat voor de deur dus even een korte update ivm ‘OSSMI Sportief’.

Onze fanions begonnen op 23 juli aan de voorbereiding van het nieuwe seizoen en de prestaties in de bijhorende oefenwedstrijden zijn hoopgevend.  Volgende zondag begint de eerste ploeg ook reeds aan de eerste bekeropdracht op het veld van OLSE.

Andere Senioren- en Jeugdploegen zijn de voorbereidingen ook vroeg in augustus gestart en voor de eerste keer sinds lang gebeurde dit alles in onze vertrouwde omgeving, op ons prachtig kunstgrasveld.

Op www.ossmi.be vindt u alle gegevens ivm trainingen, wedstrijden, bekeropdrachten, activiteiten, sponsoring enz. De website wordt dagelijks up-to-date gehouden dus als u de site regelmatig bezoekt, blijft u op de hoogte van alles wat er reilt en zeilt op onze club.

Hebt u nog vragen in verband met het sportieve, dan kan u steeds terecht bij de coördinator van de reeks waar uw zoon speelt. De namen van de coördinatoren vindt u eveneens op onze website.

We starten het seizoen met 23 ploegen (7 senioren- en 16 jeugdploegen) en hebben hard gewerkt aan de nodige sportieve omkadering. Trainers vinden blijft elk jaar echter een hele opdracht, dus indien u ambitie hebt om ons sportief te helpen, laat het gerust weten aan de trainers of coördinatoren van uw ploeg. We denken een juiste structuur te hebben opgebouwd om onze trainers goed te kunnen begeleiden.

Ter info vindt u hieronder enkele evenementen die in de maand september plaats vinden: 

  • 31/8 en 7/9 – opleiding van onze trainers door onze TVJO (Technisch verantwoordelijke JeugOpleiding) Eric Van Den Eynde.
  • 5/9 – pupillendag met 4x4 pupillentornooi ‘s morgens
  • 5/9 tot 20/9 – eerste OSSMI open petanque tornooi
  • 5/9 – bekerwedstrijden Jeugd en Senioren
  • 12/9 – het OSSMI dagelijks bestuur trakteert alle jeugdspelers op een gratis spaghetti
  • 12/9 – aanvang van de competitie
  • 28/9 – KVV trainingssessie voor pupillentrainers (op OSSMI)

We mogen ook dit jaar weer enkele tientallen nieuwe leden begroeten, aan hen een hartelijk welkom van ons allen !

Om af te sluiten nog een belangrijk dankwoordje aan de vrijwilligers die de laaste 5 maanden hard hebben gewerkt aan de voorbereiding van het seizoen 2015-2016 en natuurlijk ook aan alle trainers, afgevaardigden en ouders die zich nog gaan inzetten de komende maanden. Een club zoals OSSMI heeft die vrijwilligers hard nodig, want buiten het sportieve valt er nog zoveel meer te organiseren.

Dus een warme oproep: maak u bekend indien u ons een handje wil toesteken.

Ook in naam van het OSSMI Dagelijks Bestuur, onze TVJO Eric Van den Eynde en de leden van de Sportcel en andere cellen wensen we jullie allen een top seizoen toe, zowel op sportief als sociaal vlak, en we zien elkaar wel ergens op of rond onze velden.

Tot heel dra !

Patrick Geis
Medevoorzitter
Voorzitter Sportieve Cel
Senioren Community en Liaison Verantwoordelijke  

Ossmi Sport VZW

 

Together we are strong !

 

We zijn heel fier te melden dat onze Dames de begeerde KVV fairplay beker voor het
siezoen 2014-2015 hebben gewonnen.

EEN DIKKE PROFICIAT !

Op 5 juni krijgen zij de beker overhandigd en komt OSSMI ook sportief in de schijnwerpers !

KADETTEN            Finale 

za 09/05 12:30

O.S.S.M.I. - NOORSE

 1-0

SCHOLIEREN     Finale

za 09/05 13:00

O.S.S.M.I. - SIMIKOS

 3-1

top mannen !

Een dikke proficiat aan onze Cadetten 1 en Scholieren 2 met het behalen van de titel !!
Bij de Senioren stijgt onze tweede ploeg terug naar het hoogste niveau !

De mama van Annemie, onze keepster van de damesploeg, is overleden. Ze is zacht ingeslapen in het bijzijn van haar familie.

De hele OSSMI gemeenschap betuigd haar diepste medeleven !

Sterkte Annemie !

 

 

Iemand die 5 jaar geleden zou beweerd hebben dat onze dames in één ruk van de laagste naar de eerste afdeling zouden klimmen, was zeker voor zot verklaard.

Wel, het is zo ver.

Net als onze fanions bij de mannen spelen ook onze dames volgend jaar in de hoogste afdeling van het KVV.

Het zal een uiterst moeilijk jaar worden maar de dames hopen op jullie regelmatige steun ...

 

Cadetten halve finale beker!

Beste sportvrienden,

als het goed is mag het ook eens gezegd worden. Wat een vechtlust afgelopen zaterdag! en wat een climax! Van 1-3 achter naar een 4-3 overwinning tegen Simikos, dit was een topmatch.

En we mogen best vermelden dat onze invallers van de CAD2 allemaal een topmatch hebben gespeeld en zeker niet moeten onder doen voor onze gasten. Speciaal applaus voor de keeper, wat een saves heeft hij gedaan!

De tegenstander is gekend.Op 19 maart spelen we uit op OLVE de halve finale. Olve haalde het na 3-3 tegen Cantincrode met penalties.

2de verrassing van het weekende is het verlies van Ik Dien  tegen VDP met 3-4.
Andere halve finale is VDP-Olvac. Olvac won van Nieuw Boechout met 1-2.

Komende zaterdag nog een uitmatch tegen Nieuw Stabroek.

Succes allemaal!


Eric 

Kalender pupillen 2008 voor nieuwjaar

Via onderstaande link kan je de kalender raadplegen.

Het eerste vrije weekend 27/09 gaan we alvast onderling wedstrijden spelen om 11u.

http://www.kvv.be/competitie/veldvoetbal/56/antwerpen/1/ploeg/o.s.s.m.i.%20pupillen%202/1559

MM1 begint seizoen met 3de plaast Tornooi Simikos

 

 

De MM1 hebben hun start niet gemist afgelopen zaterdag op het jeugdtornooi van Simikos. Op een druilerige morgen om 08.30 uur te plaatse. De groep is gedeeltelijk nieuw met een aantal nieuwe spelers in de kern. Het was dus even aftasten en wachten hoe ze zouden samen spelen. We zaten in de Poule met Vlug vooruit, Simikos 1 en Driehoek 1.

De 1ste wedstrijd werd gewonnen tegen Simikos, een goeie start. Tegen Vlug vooruit werd er gestreden en moesten we lang tegen een 1-0 achterstand aankijken. De jongens vochten voor wat ze waard waren, een aantal goeie kansen op de paal, op de lat. Maar het bleef 1-0. De laaste wedstrijd moesten we met 5-0 winnen van Driehoek om aanspraak te maken op groepswinst, gezien de resultaten van Vlug Vorruit.  Het onmogelijk hing even in de lucht. Goed samenspel en benutte kansen toonden zich in een 4-0 overwinning voor Ossmi. Maar het was net niet genoeg en zo we eindigden 2de in de poule.

Laatste wedstrijd voor de 3de en 4de plaats, tegen Simikos 2. Vergis je niet in de 2, want het was een sterke ploeg met goeie kansen.  Uiteindelijk werd het 1-0 in het voordeel van Ossmi. De 3de plaats is een feit. 

Proficiat gasten! We hebben veel goede dingen gezien. Dat kan een leuk seizoen worden. 

Eric 

 

Overwinning scholieren op Simikos tornooi

Overwinning scholieren op Simikos toernooi.

Dit weekend traden onze scholieren met een overtuigend debuut aan op het Simikos tornooi. Met 12 gemaakte en geen enkel tegendoelpunt behaalden ze de overwinning.

Eervolle 2e plaats op OLVE Flanders Cup

De Miniemen van OSSMI hebben vandaag de finale bereikt van het internationale tornooi OLVE Flanders Cup. Dit is een zeer sterk bezet tornooi met o.m. Nederlandse, Franse, Engelse en Spaanse ploegen, maar ook KVV ploegen zoals OLVE, VDP, Ik Dien, Nieuw Stabroek, ...

Enkel het ongenaakbare San Ignacio uit Pamplona was in de finale beter dan OSSMI, maar op onze weg naar de finale hebben we o.m. VDP opzij gezet en winnen we de halve finale maar eventjes met 4-1 tegen het Nederlandse Avensteijn!!

Nogmaals proficiat mannen

Pupillen 1 finalist op OSSMI tornooi

Het laatste tornooi van het seizoen wordt traditiegetrouw afgesloten op OSSMI. We waren met 9 en vastberaden om een goede prestatie neer te zetten.
De poule was niet mis met als 1ste tegenstander VDP. Na een spannende match werd deze gewonnen met 2-1. De toon was gezet. De 3 daaropvolgende wedstrijden werden ook gewonnen. Ongelooflijk wat een drive vandaag. Wat we niet voor mogelijk hielden aan het begin van het tornooi is dan toch gebeurd. Osmmi pupillen 1 stond voor de 1ste keer dit seizoen in de finale van een tornooi. Onze tegenstander Helderhoek was echter een maatje te groot.

De finale werd verloren met 2-0. Maar jullie mogen fier zijn op deze prestatie! Een 2de plaats behaald op ons eigen OSSMI tornooi. Bedankt aan iedereen die er was en nog eens extra bedankt voor de attentie die Anton en ik mochten ontvangen.

Op naar een nieuw hoofdstuk volgend jaar, de mini miniemen!

Iedereen een prettig verlof toegewenst.

Groeten,

Eric

 

Voetbal

Hopelijk kunnen we snel terug voetballen!

Beste scholieren 1, de laatste overwinningen voerden ons intussen naar een 4de plaats in het klassement op 2 punten van Deurne OB, die wel een wedstrijd meer hebben gespeeld. We zitten in een goede flow en de uitdaging is nu de goede prestaties een verlengstuk te geven. Zaterdag krijgen we een interessante affiche met het bezoek van Oxaco, dat blijkbaar ook de goede vorm te pakken heeft.

De week nadien kondigt zich dan aan als een SUPERWEEK met alleen maar toppers! Zaterdag 24/11 trekken we naar Deurne OB, op woensdag 28/11 ontvangen we Nieuw Boechout voor de beker, en op zaterdag 1/12 gaan we op bezoek bij de autoritaire leider OLVE, dat zeker op revanche belust zal zijn voor de bekeruitschakeling die we hen hebben aangesmeerd.

Het lijkt me dus een uitdagende periode te zijn. Als we scherp trainen en spelen kunnen we dat niveau aan. Maar om dit ook om te zetten in resultaten zullen we super moeten zijn. Ik ben benieuwd. Supporters op post zou ik zeggen!

Kristof

 

Het was alweer een grandioze overwinning ! Intussen al 7 op 7 ! Op naar de volgende monsterscore...

Dag Leeuwen,

Dit bericht bereikt u vanaf de splinterniewe OSSMI website.

Om u te melden dat we onze volgende competitiewedstrijd spelen op het veld van Seja, zaterdag 20-10 om 14h. We komen samen aldaar om 13h. Seja bevindt zich net over de brug van St Lucas, niet ver van huis dus.

Ik hoef u niet te vertellen dat je je ID kaart niet mag vergeten.

 

Groeten,

Bart en John.

Binnenkort
Kalender
  June 2021  
M T W T F S S
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
Voetbalweer

© 2019, website powered by Twizzit.com